Jdi na obsah Jdi na menu
 


JUBILEJNÍ KLUBOVÁ VÝSTAVA ČAU-ČAU

        Jubilejní klubová výstava čau - čau.

Dne 20.10.2007 se konala ve Vysoké nad Labem klubová výstava čau-čau, pořádaná ke 40.výročí založení klubu. Na tuhle výstavu se páníčkové moc těšili a také se na ni připravovali.

Obrazek

Pro všechny čauáčky měli připravené sponzorské dárky, pro vítěze ještě větší dárky a pro všechny čauáčky, kteří nedostanou ocenění, pěkné kokardy na památku.Obrazek   Ráno jsme se tedy naložili, napakovali jsme všechny dárky a uháněli do Vysoké n.L. Výstava se pořádala v restauraci U Salavců. Na výstavu přijelo 34 čauáčků. Posuzoval mezinárodní rozhodčí pan Pavel Szemraj z Polska.

 

ObrazekPo slavnostním zahájení začalo posuzování. Tak jako na každé výstavě, tak i zde začínali již tradičně černí čauáčci. Bylo jich pouze pět.

ObrazekPotom už přišla řada na červené a ostatní čauy.

Tak jsem se dočkal i já. Pan rozhodčí mne prohlížel ze všech stran, povídal si se mnou, ale já mu moc nerozuměl. Polsky mne doma nenaučili. Ve své třídě jsem měl ještě tři soupeře.

Obrazek

Nakonec jsem skončil na krásném třetím místě a dostal jsem hezkou modrou kokardu na památku.

Když skončilo posuzování pejsků,byla přestávka na oběd a pak se pokračovalo s posuzováním feneček.Obrazek  Mezi nimi byla i fenka z Polska, jediný to zahraniční účastník klubovky.

Teprve sedmnácti měsíční slečna, ale mně se moc líbila. Líbila se i panu rozhodčímu a tak získala ve své třídě i nejvyšší ocenění - výborná 1, CAC.

 

Po skončení posuzování jednotlivých čauáčků začala soutěž o nejhezčí pár psů a soutěž o nejlepší chovatelskou skupinu.

Panečku,to bylo pro mne něco nového!! Ještě nikdy jsem nebyl v soutěži společně se svými sourozenci.

O to větší bylo překvapení, když pan rozhodčí vybral jako nejlepší chovatelskou skupinu právě čauáčky z chovatelské stanice

              ÚDOLÍ  SNĚŽENEK

 

 

      

ObrazekObrazekPanečku, to bylo radosti !!!!!!     YONNE, BRIDGET a VIGO -všichni z Údolí sněženek !!!!

Chovatel pan Jaromír Kubalík měl ohromnou radost a pohár mu právem patří!!!!

Obrazek

Panička měla taky takovou radost z vítězství, že mě div neumačkala radostí!!!!!

Klubovka se povedla, všichni si odváželi různé pochoutky a pozornosti od sponzorů, upomínkové předměty, vítězové ještě poháry a ostatní kokardy. Každý pejsek odcházel obdarován.

Obrazek

NASHLEDANOU U

 JARNÍ  KLUBOVÉ VÝSTAVY  pořádané  29.3.2008  ve Světlé nad Sázavou.

Obrazek

ObrazekObrazek